Camera de Comert,
Industrie si Agricultura

IALOMITA

    Home
    Despre noi
    Colegiul de conducere
    Organigrama
    Membrii CCIAIL
    Achizitii publice
    Servicii
    Medierea muncii
    Consultanta firme
    Calendar manifestari
    Targuri si Expozitii
    Topul firmelor
    Misiuni economice
    AEGRM
    Arbitraj
    Informatii europene
    Proiecte/Programe finantate
    Scoala Romana de Afaceri a
         CCIAIL
    Reprezentante
    Membrii Camerei se prezinta
    Anunturi Membri
    Birou asistenta RSI
    Contact
Contor vizitatori :


Parteneri media
Naturenergy

Obiectiv Ialomita

Observator Ialomita

RoSEFF

Realitatea Ialomiteana

Antena1

FreshFM

Campus

Ialomita

Impact

Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie Filiala Ialomita

Noutati
  

SISTEM INTEGRAT DE DEZVOLTARE A RESURSELOR UMANE,PENTRU IMM DIN JUDETUL IALOMITAFundatia "Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie" este o organizatie neguvernamentala, constituita in anul 1992 de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie Teritoriale, care in conformitate cu actul constitutiv al Fundatiei au calitatea de fondatori.

La nivel national functioneaza "Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie", ca persoana juridica, care are caracter de nucleu central.

"Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie" a constituit din momentul infiintarii Filiale in fiecare judet si in municipiul Bucuresti, la cererea Camerei de Comert si Industrie respective, Filialele constituite avand obligativitatea sa respecte prevederile Statutului Fundatiei si sa prezinte anual rapoarte privind activitatea desfasurata in teritoriu.

Fundatia "Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie, Filiala Ialomita" are personalitate juridica , dobandita prin inscrierea in Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor aflat in grefa Judecatoriei Slobozia, sub numarul 24/18.11.2002.
Este o fundatie independenta, fara sop lucrativ, functionand ca persoana juridica romana pe baza legislatiei romane, a statutului propriu si a regulamentului de organizare si functionare.

Filiala s-a constituit in baza Hotararii Colegiului de Conducere al Camerei de Comert Industrie si Agricultura Ialomita, din data de 23 decembrie 1997, in conformitate cu prevederile Statutului si Regulamentului Fundatiei "Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie", avand ca obiect de activitate educatia si invatamantul la toate nivelele in vederea formarii, specializarii si perfectionarii in domeniul comertului, serviciilor, industriei, agriculturii etc.
Sediul Filialei este in incinta CCIA Ialomita din Slobozia, Piata Cuza Voda, str. Lujerului, nr. 2, judetul Ialomita.

Scopul si obiectivele de activitate ale Filialei decurg atat din atributiile Camerelor de Comert si Industrie, referitoare la formarea, specializarea si perfectionarea profesionala cat si din traditia in Romania de organizare a unui sistem de educatie si invatamant propriu Camerelor de Comert si Industrie.

Din anul 1998, Filiala a organizat cursuri de perfectionare de scurta durata in domeniile marketing, comert exterior, organizate in colaborare cu SRA a CCI Bucuresti, cursuri de arhivari organizate in colaborare cu Arhivele Nationale, cursuri postliceale organizate in sistem PHARE VET in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Ialomita cu specializarile :
- tehnician privind controlul calitatii produselor alimentare,
- tehnician cadastru funciar,
- lucrator bancar.

Si pe viitor dorim colaborarea cu institutiile abilitate in vederea organizarii de cursuri de specialitate, pentru comercializarea produselor alimentaresi/sau alimentatie publica conform Ordonantei nr. 99/2000, privind comercializarea serviciilor si produselor de piata, modificata prin Legea 650/2002.
La articolul 16 din Legea 650/2002 se mentioneaza : "Autoritatile administratiei publice, camerele de comert si industrie si societatile comerciale, precum si alte persoane fizice si juridice interesate pot sa organizeze cursuri de pregatire si perfectionare profesionala in domeniul comercializarii produselor si serviciilor de piata, cu conditia ca acestea sa fie autorizate conform legislatiei in vigoare" – creandu-se astfel cadrul juridic necesar colaborarii pe viitor cu INSPECTORATUL SCOLAR Ialomita, AJOFM Ialomita si alti parteneri.

Se fac inscrieri pentru cursurile de:
- Lucrator in comert;
- Notiuni fundamentale de igiena;
- Formator.

Relatii la tel/fax 0243-231 353 sau la sediul nostru din Slobozia, str. Lujerului, nr. 2

  Copyright © 2013 Camera de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita